Közadatkereső
  
Elektronikus ügyintézés
Térítési díj befizetési időpont
Orvosi ügyelet
Tűzgyújtás

Tájékoztató

TŰZGYÚJTÁSRÓL


A kerti hulladék nyílttéri égetése

csak szeptember 15. és május 15. között naponta 8.00 óra és 19.00 óra között lehetséges, ha a hatáskörrel rendelkező szerv ez időszakra országos tűzgyújtási tilalmat nem rendel el.
Erről információ: ITT
 
Dr. Venicz Anita
   jegyző   

 

Térítési díjak tájékoztató

Tájékoztató
TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekét-keztetés intézményi térítési díjait az alábbiak szerint állapította meg:

A térítési díjakat az
1. és 2. sz. mellékletek
tartalmazzák
Új humanizmus ösztöndíj pályázat
TÁJÉKOZTATÓ
az EFOP-3.9.2-16-2017-00002
Új humanizmus – Humán kapacitás fejlesztése Sárbogárd térségében”
című pályázathoz kapcsolódó ösztöndíjról:

TÁJÉKOZTATÓ (letölthető)

*

20/2018. (XII.21.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET (letölthető)

KSH Közlemény ELEF2019

KSH KÖZLEMÉNY
2019. évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program
2019. szept. 16. - dec. 16.

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Egyenlő Bánásmód Hatóság
Egyenlő bánásmód
- mindenkit megillet!

Áramszünet tájékoztató
Rendőrségi tájékoztató
Egészségügyi tájékoztatók
Téli rezsicsökkentés
Oklevél
A NEMZETI KÜLGAZDASÁGI
HIVATAL OKLEVELE SÁRBOGÁRD
részére

 

 

 

 

Legfrissebb
Meghívó SNRÖ Közmeghallgatásra nov. 20. *
Térítési díj táj. bal oldali boxban találhat
ó!

KSH Közl. * Pályázatok *                       TOVÁBB >>>>>
 
 
 
 

Térítési díj táj. bal oldali boxban találhat
ó!
*
 
 
 
 
 
 Áramszünet táj. bal oldali boxban
Sb-i Járási Hiv.ügyf.fog. *  NAV ügyfélfogadási rendje*
                                                     
 
Táj. a kormányablakokban be nem nyújtható kérelmekről *  *
Hírek - Sportélet
Íjászok
2019.09.08. 20:23
SÍC - hírek, eredmények! Érmek az U14-től
Az országos U14 íjász versenyeket (hagyományosan) vagy nagy eső, vihar, vagy kánikulai hőség kíséri. A soron következő versenyen, 08.25.-én, a hőség találta meg a versenyzők által birtokba vett pályát. A júniusi versenyhez hasonlóan, ismét 4 fő „olimpiás” versenyző képviselte, és mint azt az eredmények mutatják, öregbítette Sárbogárd hírnevét. És mint az már lassan megszokottá válik, újra sikerült 3 éremmel hazatérni.
A 2x36 lövéses rangsorolóban gyermekeknél Lénárt Roland 2., Fekete Zétény 3. Ezt követő helyezéseket eldöntő kieséses verseny során a döntőbe jutásért lőtt egymás ellen Zétény és Roland. Utóbbi szétlövéssel került a döntőbe, ahol végül is, ha csak kis különbséggel a 2. helyet gyűjtötte be. Zétény a dobogó alsó 3. fokáig jutott, így Ő is éremmel tért haza.

Részletek   »

Kerékpározók
2019.09.08. 20:20
Sió mente Maraton 2019
Augusztus 31.-én reggel 7 órakor 90 versenyző vágott neki az immár harmadik alkalommal megrendezett Sió mente Maraton 210 km-es távjának. (Első alkalommal 17-en indultak a versenyen, a másodikon 55-en.) Az indulók összesen 41 településről érkeztek. A legtöbben Budapestről érkeztek, összesen 20 fő. Négyen Szlovákiából, egy fő Szerbiából érkezett. Sárbogárdról hat versenyző volt: Kocsis Ádám, aki elsőként ért be, 14:39-kor, Szalai István, Nedoba Milán, Jakubek Attila, Nagy Dávid, Geiger Zoltán.

Részletek   »

Íjászok
2019.06.11. 19:30
SÍC- hírek, eredmények!
Megkezdődtek a 2019. évi Suli íjász bajnokság országos selejtezői
Egyesületünk iskolás korú versenyzői a hétvégén 05.19.-én Budapest és Pest megyei i régióban -Taksonyban - megrendezett versenyen vettek részt. Korábbi selejtező verseny már volt a „közelben” Felsőörsön, de oda nem mentünk, mert íjászaink nem voltak kellően felkészülve. A versenyzők selejtezőkön megszerzett pontokat /köregységeket/ viszik magukkal az országos döntőbe.

Az ország több pontjáról csaknem 130 gyermek versenyzett, akiknek nem csak egymással, hanem az időjárással is meg kellett küzdeniük.
Volt eső, szél és nagy meleg. Egyesületünk versenyzői ezeket leküzdve jó köreredményeket és nagyon előkelő helyezéseket értek el az olimpiások között.
Kadet fiúk között Jászter Zsombor 1. helyen, serdülő fiúknál Jászter Botond 2., Batári Szilárd a 3. helyen végeztek. A legkisebbek között indult fiú gyermek versenyzőink Fekete Zétény 3. míg Lénárt Roland a 4. helyen végzett.
Egyesületünkbe továbbra is szeretettel várjuk az  íjászat iránt érdeklődőket. Felszerelést biztosítunk, saját íjjal rendelkezők jelentkezését is várjuk!
Sárréti Ijász Club, Katona Alex

Részletek   »

RunBogárd
2019.05.09. 20:26
Közel félezer induló a II. RunBogárdon
Mozgalmas volt április utolsó hétvégéje Sárbogárd sportéletében, hiszen a szombati fogathajtás után vasárnap került sor a hatalmas tömeget megmozgató II. RunBogárd futóverseny és családi napra.

A kellemetlen szeles idő sem tudta kedvét szegni annak a közel félezer futónak, akik a meghirdetett távok valamelyikén elindultak. A rendezvény műsorvezetője idén is Kaufer Tamás volt. A téren szólt a rock és szólt Tamás, aki lelkesen biztatta a versenyzőket. A rendezvényt dr. Sükösd Tamás polgármester nyitotta meg, aki maga is indult a 3,8 km-es távon. Az alapos bemelegítést követően, melyet Már Nóri vezényelt, elsőként az egy kilométeres távot jelentő mosolyfutamot indították, melyen közel kétszázan indultak. 144 rajtszámos gyerek – óvodások, iskolások –, szülők, kísérők, hosszabb távra bemelegítők. A befutó gyerekek mindegyike érmet vehetett át. A távot teljesítő gyerekek boldogan fényképezkedtek nyakukban az éremmel.

Részletek   »

Fitnesznap
2019.04.06. 21:17
FittBogárd a miklósi óvodáért
Harmadik alkalommal került megrendezésre a Sárszentmiklósi Általános Iskola tornatermében a teltházasra sikeredett fitnesz nap, a „FittBogárd” jótékonysági sportrendezvény március 16.-án. Talán még a szervezőket is meglepte a jelentkezők nagy száma. A rendezvény költségekkel csökkentett teljes bevételét idén is a sárszentmiklósi óvodának ajánlották fel.
A szervezők nevében Tóth Szilvia és Pörgye Tamás köszöntötték a megjelenteket, adtak tájékoztatást az értékesített belépők számáról és a szponzori támogatásokról. Elővételben elkelt valamennyi belépő. 105 jegyet értékesítettek, a rendezvény kezdetéig 101 fő regisztrált. A megnyitót követően kezdésként Tinódyné Liszi Helga zumba edzése hozta formába a résztvevőket. Helga edzését követően a gyerekek Gymstick bemutatója következett Tóth Szilvi vezényletével, aki jól láthatóan másodmagával edzette végig a napot. A gyerekek után Czégel Erika Gymstick Master edző mozgatta meg az edzésén résztvevőket. Új elemként hozták a szervezők a zóna edzést, melyet Tibai-Doór Tímea vezetett le.
Ezután következett a nap sztáredzője Katus Attila aerobik világbajnok, aki bevezetésként rendkívül szimpatikus közvetlenségével szerzett magának újabb híveket. Az általa levezetett igencsak zsírégető edzés után pihenésként egy kis életmódtanácsadást tartott a résztvevőknek. Katus Attila láthatólag alaposan elfárasztotta a résztvevőket, mert a Kineth Erzsébet vezette Kangaburn edzésen jócskán megnőttek résztvevők között a térközök. Persze az is lehet, hogy a többség Pörgye Tamás M.A.X. edzésére készült fel egy kis pihenéssel. A szinte egésznapos programot szintén új elemként a Rubos Veronika által tartott GerincTréning zárta.
Az edzések mellett a nap folyamán lehetőség volt életmód tanácsadásra, egészségmegőrző termékek, sporteszközök vásárlására. A rendezvényen a zenét DJ Bocs szolgáltatta. 
- galsa -

Részletek   »

SÍC hírek - eredmények
2018.12.19. 17:07

Amiért mentünk, azt teljesítettük!

Az idei évben az utolsó versenyünkön voltunk december 16.-án Marcaliban, ahol már a jövő évi márciusi terem OB-ra lehetett kvalifikációt szerezni. A 110 versenyzőt felvonultató mezőnyben elért eredményünkkel részben vagyunk csak elégedettek. Mind a négy versenyzőnk jogosult részt venni a 2019. évi terem OB-on. Amiért mentünk az megvan. Az elért dobogós helyezés is a várakozásnak megfelelően sikerült. Az elért köregység mutatón kell még javítanunk, némelyikőnknek 30 – 50 kört, hogy biztosabb helyünk legyen a legjobbak között. Ez nem lehetetlen, kemény munkával elérhető.

Helyezéseink: Katona Alex és Széplaki Zoltán korcsoportja felnőtt, íj kategóriája olimpiai. Alex a 2. helyet, Zoli az 5. helyet szerezte meg. Mester korcsoportban indult és ugyanúgy olimpiai kategóriában a „két öreg” Gilicze Ferenc 2., Gilicze László a 3. helyen végzett.

Egyesületünkbe szeretettel várjuk az íjászat iránt érdeklődő „öregeket” és ifjakat.

Felszerelést biztosítunk, saját íjjal rendelkezők jelentkezését is várjuk.

Nagyon köszönjük mindazoknak, akik a 2017. évi személyi jövedelemadójuk 1 %-ával támogatták egyesületünket. A felajánlott összeget a NAV számlánkra átutalta.

Mindenkinek kívánunk KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és BÉKÉS, BOLDOG ÚJESZTENDŐT!

Sárréti Íjász Club Sárbogárd 

Részletek   »

  Előre»   

EU-s pályázatok

EU-s pályázatok

Köszöntő


 

  Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm Sárbogárd Város honlapján, örülök, hogy érdeklődése településünkre irányult. Külön köszöntöm városunk lakóit.

Kérem tekintsenek úgy erre a megjelenési formára, mint az önkormányzat kinyújtott kezére, amelyet bármikor megfoghatunk. Továbbra is igyekszünk számos közérdekű és közhasznú adatot közölni a honlapon mindenkivel és ezáltal kedvet csinálni Sárbogárdhoz. Természetesen akinek bármi gondja, problémája van, úgy magam és képviselőtársaim is állunk szíves rendelkezésükre. A választási eredmény egy jó kezdet, most pedig alakítsuk tovább Sárbogárd történetét együtt legjobb  szándékunk és tehetségünk szerint.

 Dr. Sükösd Tamás  polgármester

 

 


Pályázat KDOP 4.1.1

 

TÁJÉKOZTATÁS

 A KDOP-4.1.1/E-11-2011-0018 azonosító számú "Sárbogárd városközponti területeinek vízrendezése, csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése " pályázatról
Vállalkozási szerződés módosítás
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről

Pályázat KDOP 3.1.1

Tájékoztató

 

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001

"Újratervezés - Sárbogárd város központjának megújítása"

című pályázathoz kapcsolódó beruházásról 

 

 

L Á T V Á N Y T E R V E K: 

 1. melléklet,   2. melléklet
 
3. melléklet,   4. melléklet
 5
. melléklet,   6. melléklet
 7
. melléklet,   8. melléklet 
 
9. melléklet, 10. melléklet 
11. melléklet12. melléklet 
13. melléklet

 


Újratervezés

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001 „Újratervezés” – Sárbogárd város központjának megújítása városrehabilitációs projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek

Közlemény

 

Közlemény II.

 

1.) "A civilszervezetek együttműködésének erősítése"

2.) "A környezettudatos szemlélet elterjesztése, erősítése Sárbogárdon" 

 

3. „A helyi identitástudat fejlesztése

4. „A „könyvtár” múltja, jelene és jövője

5. „Vállalkozói alapismeretek képzés és tanácsadás”

Pályázathoz kapcsolódó
mellékletek:

Jelentkezési lap

Szerződéstervezet

Szakmai beszámoló

Értesítőlevél minta

Pályázat életút

Kommunikáció

Helyszíni szemle jegyzőkönyv

Számla és bérösszesítők

 

 


TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427 
 
"INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE SÁRBOGÁRDON"
 
című projekt 
  
  
 
 
 
 
Bemutatás
                  
Megvalósítás  
 
Meghívó

Vakok és gyengénlátók számára

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
 
"Befogadó intézmények  Sárbogárdon"
 
című projekt
 
  
 
 
 
 
Bemutatás
 
Megvalósítás
 
Meghívó

Csilagkapu

TÁMOP_5.6.1.C-11/2-2011-0025 "Csillagkapu" modell-program az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés fejlesztése érdekében Fejér megyében


Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Sárbogárd Járásban
 

Tájékoztató (kézilabda)
VAX KÉZILABDA EGYESÜLET SÁRBOGÁRD
2019

2018
Határozat
Kérelem
 

Tájékoztató (kosárlabda)
 SÁRBOGÁRDI KOSÁRLABDA CLUB
 
Határozat

Kérelem
 

Tájékoztató (Sárszm. SE)
 Sárszentmiklósi SE sportfejlesztési program
 Határozat (2016.11.18): 
Határozat (2017.03.09): 
Határozat (2017-18): 
Határozat (2018.10.29):
Határozat (2019.08.21):
Határozat (2019.09.09):
 Sportfejlesztési program(2017)
Sportfejlesztési program: 
 Sportfejlesztési program(2018)
 Sportfejlesztési program(2019)

Szervezetfejlesztés

Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése
 KEOP-5.7.0/15-2015-091
  pályázat
 
Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése 
 
 
 

 

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése
 
KEOP-5.7.0/15-2015-0180
pályázat

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése


Gyepmester
 Sárközi Károly
(06) 30 342-1493


Katasztrófavédelem