Közadatkereső
  
Elektronikus ügyintézés
Térítési díj befizetési időpont
Orvosi ügyelet
Új humanizmus ösztöndíj pályázat
TÁJÉKOZTATÓ
az EFOP-3.9.2-16-2017-00002
Új humanizmus – Humán kapacitás fejlesztése Sárbogárd térségében”
című pályázathoz kapcsolódó ösztöndíjról:

TÁJÉKOZTATÓ (letölthető)

*

20/2018. (XII.21.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET (letölthető)

Tűzgyújtás

Tájékoztató

TŰZGYÚJTÁSRÓL


A kerti hulladék nyílttéri égetése

csak szeptember 15. és május 15. között naponta 8.00 óra és 19.00 óra között lehetséges, ha a hatáskörrel rendelkező szerv ez időszakra országos tűzgyújtási tilalmat nem rendel el.
Erről információ: ITT
 
Dr. Venicz Anita
   jegyző   

 

Térítési díjak tájékoztató

Tájékoztató
TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekét-keztetés intézményi térítési díjait az alábbiak szerint állapította meg:

A térítési díjakat az
1. és 2. sz. mellékletek
tartalmazzák
KSH Közlemény ELEF2019

KSH KÖZLEMÉNY
2019. évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program
2019. szept. 16. - dec. 16.

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Egyenlő Bánásmód Hatóság
Egyenlő bánásmód
- mindenkit megillet!

Áramszünet tájékoztató
Rendőrségi tájékoztató
Egészségügyi tájékoztatók
Téli rezsicsökkentés
Oklevél
A NEMZETI KÜLGAZDASÁGI
HIVATAL OKLEVELE SÁRBOGÁRD
részére

 

 

 

 

Legfrissebb
BURSA HUNGARICA 2020 * KSH Közl.
Térítési díj táj. bal oldali boxban találhat
ó!
*
 
 
 
 
 
Sb-i Járási Hiv.ügyf.fog. *  NAV ügyfélfogadási rendje*
                                                     
 
 
Táj. a kormányablakokban be nem nyújtható kérelmekről *  *
Hírek
Sajtótájékoztató
2019.10.07. 18:37
Sajtótájékoztató helyszíne volt szeptember 25-én a sárbogárdi Kossuth Zsuzsanna Rendelőintézet, melynek támája a „Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban” című projekt rendelőintézetet érintő megvalósult beruházások. A sajtótájékoztatót dr. Molnár Krisztián Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Varga Gábor országgyűlési képviselő, Lőrincz Krisztina ÁEEK Közép-Dunántúli Térségi Igazgatóság térségi igazgató, dr. Sükösd Tamás polgármester, dr. Csernavölgyi István Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgató tartotta.
Elhangzott, hogy a beruházások középpontjában, melyre 450 millió Ft. jutott Európai Uniós és hazai forrásból a műszerezettség javítása – akadálymentesítési szempontok érvényesítésével – a fekvőbeteg kapacitás tehermentesítése, továbbá progresszív ellátást nem igénylő kezelések biztosítása, esélykülönbségek csökkentése, betegelégedettség növelése és eszközbeszerzés állt. A projekt érintette a II. Szakrendelőt Székesfehérváron, a móri valamint a sárbogárdi rendelőintézetet.

Részletek   »

Városháza
2019.10.07. 18:33
Összefoglaló a ciklus utolsó testületi üléséről
Szeptember 20-án 9 fő képviselő jelenléte mellett tartotta a ciklus utolsó ülését Sárbogárd Város Képviselő-testülete. Az eredetileg meghirdetett napirend egy osztós anyaggal bővült. A határozattervezeteket kevés kivétellel 9 igenes szavazattal fogadták el a képviselők. Az eltérő szavazási eredményt írásunkban külön jelezzük.
Hagyományosan először a polgármester tájékoztatta a testület tagjait a két ülés közötti eseményekről. Ezek közül többről külön írásban számolunk be. Elhangzott, hogy az OKSB elnöke írásban tájékoztatta a képviselőket a civil és sportszervezetek pályázati támogatásáról. Több beruházás kapcsán volt egyeztetés. A TS Gastro eleget tett az intézményi felújítások bővítések terén vállalt kötelezettségeinek. A szelektív hulladékgyűjtéshez az edények megérkeztek a közszolgáltatóhoz, azokat várhatóan 2020. I. negyedévében juttatják el az érintett háztartásokba. Befejeződött a művelődési központ színháztermének felújítása. Szeptember 14-én egésznapos rendezvény volt az Élhetőbb Sárbogárdért Környezetvédő Egyesület szervezésében.

Részletek   »

Íjászok
2019.09.08. 20:23
SÍC - hírek, eredmények! Érmek az U14-től
Az országos U14 íjász versenyeket (hagyományosan) vagy nagy eső, vihar, vagy kánikulai hőség kíséri. A soron következő versenyen, 08.25.-én, a hőség találta meg a versenyzők által birtokba vett pályát. A júniusi versenyhez hasonlóan, ismét 4 fő „olimpiás” versenyző képviselte, és mint azt az eredmények mutatják, öregbítette Sárbogárd hírnevét. És mint az már lassan megszokottá válik, újra sikerült 3 éremmel hazatérni.
A 2x36 lövéses rangsorolóban gyermekeknél Lénárt Roland 2., Fekete Zétény 3. Ezt követő helyezéseket eldöntő kieséses verseny során a döntőbe jutásért lőtt egymás ellen Zétény és Roland. Utóbbi szétlövéssel került a döntőbe, ahol végül is, ha csak kis különbséggel a 2. helyet gyűjtötte be. Zétény a dobogó alsó 3. fokáig jutott, így Ő is éremmel tért haza.

Részletek   »

Kerékpározók
2019.09.08. 20:20
Sió mente Maraton 2019
Augusztus 31.-én reggel 7 órakor 90 versenyző vágott neki az immár harmadik alkalommal megrendezett Sió mente Maraton 210 km-es távjának. (Első alkalommal 17-en indultak a versenyen, a másodikon 55-en.) Az indulók összesen 41 településről érkeztek. A legtöbben Budapestről érkeztek, összesen 20 fő. Négyen Szlovákiából, egy fő Szerbiából érkezett. Sárbogárdról hat versenyző volt: Kocsis Ádám, aki elsőként ért be, 14:39-kor, Szalai István, Nedoba Milán, Jakubek Attila, Nagy Dávid, Geiger Zoltán.

Részletek   »

Kiállítás
2019.09.08. 20:16
Kiállítás Varga László festményeiből
„Színek és fények” címmel nyílt kiállítás szeptember 2.-án a Madarász József Városi Könyvtárban Varga László festményeiből.
Zsúfolásig megtelt a könyvtár olvasóterme a nyári szünet utáni első rendezvény alkalmából. Nagy Zsuzsanna a könyvtár vezetője köszöntötte a kiállítót és a megjelenteket, majd átadta a szót az alkotónak. Varga László ismert alakja a sárbogárdi alkotóközösségnek. Korábban a hagyományos „Szín és Formavilág” kiállításokon láthatta képeit a nagyközönség.

A kiállított képek kapcsán Laci elmondta, hogy nagy részük az utóbbi 4-5 év termése, 1-2 olyan van benne, ami valamilyen okból jelentőséggel bír számára, azért válogatta be őket. A kiállítás mottójául Csoóri Sándornak a meghívón is olvasható gondolatát választotta: „El kell indulni minden útra, az embert minden úton várják. Nincs halálos érv a maradásra, csak a találkozásra s a kalandra.”

Részletek   »

Táborozás
2019.09.08. 20:14
Sárszentmiklósi Evangélikus Gyermek- és Ifjúsági Hét: Nomád Tábor
Augusztus 5-9. között naponta benépesült a templom, gyülekezeti ház, valamint udvara gyermekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel. Helybeliek és távolabbról érkezők táborozhattunk idén is együtt. Sárbogárdról, Sárszentmiklósról, Nagylókról, Rétszilasról, Csesztvéről, Biatorbágyról, Szákszendről, Dunaharasztiból voltak jelen segítőkként és résztvevőkként.
A délelőtti bibliai tanítások: A bábeli nyelvzavar (Isten hatalma – Az ember lázadása), Isten elhívja Ábrahámot (Isten hívása), Isten fiút ad Ábrahámnak (Isten végtelen hatalma), Isten elkéri Izsákot Ábrahámtól (Az Isten iránti bizalom), Isten feleséget ad Izsáknak (Isten terve a házassággal). Központi igazságokat járhattunk körül egy-egy napon: Isten az Úr. Isten hív a Vele való kapcsolatra. Istennek még a lehetetlen is lehetséges. Isten jó. Istennek jó terve van veled. 

Részletek   »

«Vissza     Előre»   

EU-s pályázatok

EU-s pályázatok

Köszöntő


 

  Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm Sárbogárd Város honlapján, örülök, hogy érdeklődése településünkre irányult. Külön köszöntöm városunk lakóit.

Kérem tekintsenek úgy erre a megjelenési formára, mint az önkormányzat kinyújtott kezére, amelyet bármikor megfoghatunk. Továbbra is igyekszünk számos közérdekű és közhasznú adatot közölni a honlapon mindenkivel és ezáltal kedvet csinálni Sárbogárdhoz. Természetesen akinek bármi gondja, problémája van, úgy magam és képviselőtársaim is állunk szíves rendelkezésükre. A választási eredmény egy jó kezdet, most pedig alakítsuk tovább Sárbogárd történetét együtt legjobb  szándékunk és tehetségünk szerint.

 Dr. Sükösd Tamás  polgármester

 

 


Pályázat KDOP 4.1.1

 

TÁJÉKOZTATÁS

 A KDOP-4.1.1/E-11-2011-0018 azonosító számú "Sárbogárd városközponti területeinek vízrendezése, csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése " pályázatról
Vállalkozási szerződés módosítás
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről

Pályázat KDOP 3.1.1

Tájékoztató

 

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001

"Újratervezés - Sárbogárd város központjának megújítása"

című pályázathoz kapcsolódó beruházásról 

 

 

L Á T V Á N Y T E R V E K: 

 1. melléklet,   2. melléklet
 
3. melléklet,   4. melléklet
 5
. melléklet,   6. melléklet
 7
. melléklet,   8. melléklet 
 
9. melléklet, 10. melléklet 
11. melléklet12. melléklet 
13. melléklet

 


Újratervezés

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001 „Újratervezés” – Sárbogárd város központjának megújítása városrehabilitációs projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek

Közlemény

 

Közlemény II.

 

1.) "A civilszervezetek együttműködésének erősítése"

2.) "A környezettudatos szemlélet elterjesztése, erősítése Sárbogárdon" 

 

3. „A helyi identitástudat fejlesztése

4. „A „könyvtár” múltja, jelene és jövője

5. „Vállalkozói alapismeretek képzés és tanácsadás”

Pályázathoz kapcsolódó
mellékletek:

Jelentkezési lap

Szerződéstervezet

Szakmai beszámoló

Értesítőlevél minta

Pályázat életút

Kommunikáció

Helyszíni szemle jegyzőkönyv

Számla és bérösszesítők

 

 


TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427 
 
"INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE SÁRBOGÁRDON"
 
című projekt 
  
  
 
 
 
 
Bemutatás
                  
Megvalósítás  
 
Meghívó

Vakok és gyengénlátók számára

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
 
"Befogadó intézmények  Sárbogárdon"
 
című projekt
 
  
 
 
 
 
Bemutatás
 
Megvalósítás
 
Meghívó

Csilagkapu

TÁMOP_5.6.1.C-11/2-2011-0025 "Csillagkapu" modell-program az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés fejlesztése érdekében Fejér megyében


Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Sárbogárd Járásban
 

Tájékoztató (kézilabda)
VAX KÉZILABDA EGYESÜLET SÁRBOGÁRD
2019

2018
Határozat
Kérelem
 

Tájékoztató (kosárlabda)
 SÁRBOGÁRDI KOSÁRLABDA CLUB
 
Határozat

Kérelem
 

Tájékoztató (Sárszm. SE)
 Sárszentmiklósi SE sportfejlesztési program
 Határozat (2016.11.18): 
Határozat (2017.03.09): 
Határozat (2017-18): 
Határozat (2018.10.29):
 Sportfejlesztési program(2017)
Sportfejlesztési program: 
 Sportfejlesztési program(2018)

Szervezetfejlesztés

Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése
 KEOP-5.7.0/15-2015-091
  pályázat
 
Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése 
 
 
 

 

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése
 
KEOP-5.7.0/15-2015-0180
pályázat

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése


Gyepmester
 Sárközi Károly
(06) 30 342-1493


Katasztrófavédelem